10 juli 2009

KUNGSHAMN

Nu sitter vi i husvagnen på Johannsviks Camping och regnet det bara öser ner. Precis HELA dagen har himlen varit öppen. HUR MYCKET vatten finns det där uppe egentligen? Campingen är fin. Den är belägen längst ner mellan två dalar med egen badplats. Ganska fina servicebyggnader men inte mer (ingen radio på toan). En liten lagom lekplats där barnen tillbringat en hel del tid i regnet idag. Regnkläder på sen gör det väl inget!
Jag sitter helst framför tv:n och myser när det regnar. Men bor man längst ner i en dal så är inte några kanaler på boxern att räkna med. VARFÖR lägger man in i kabeltv på campingen???? Upptäckte efter MÅNGA kanalsökningar att de flesta "långliggare" har placerat sina antenner UPPE på berget!!!! Ingen tv idag inte. Barnen har tittat på sina DVD-monitorer. Tur vi inte ska ligga här en vecka. Regn och ingen tv, ingen höjdare. Sällskapsspelen tröttnar man ganska fort på när det finns dåliga förlorare i familjen!
Campingen kan dock bjuda på en alldeles underbar utsikt. Vi vandrade upp på ett av bergen och jag kan säga att den utsikten kan jag titta på lika länge som ett inredningsprogram!

Inne i själva Kungshamn var det jättemysigt. Liten hamn med många dyra båtar och söta små hus runt om. Små fina butiker lockar turister och en frisör med fint namn ;-).
Imorgon åker vi till Hafstens Campng utanför Uddevalla för en veckas vistelse. Hoppas på sol- och badväder. Uppdatering kommer, bara internet fungerar.
Kram Storasyster

1 kommentar:

  1. Hej du! Verkar som ni har det bra i alla fall, trots regnet. Här öser det ner idag med. Annars har det varit växlande. Hoppas på mer sol nu när R har semester oxå.
    Kramiz

    SvaraRadera